Thank you!

PROLEĆNI PROCVAT 2021

ranč Kurilovec, Velika Gorica, 14. i 15. april 2021. || 700€

Na svojoj petoj MASTER CLASS radionici Procvat zvanično prelazi na regionalni nivo. Ovog puta, radionica će trajati dva dana i održati se u Velikoj Gorici, u Hrvatskoj.

Imaćemo jedinstvenu priliku da oživimo Barn Wedding na ranču Kurilovec . Kroz dvodnevnu radionicu proći ćemo kroz sve elemente dekoracije venčanja, od velikih konstrukcija do najsitnijih detalja kao što su kićanke za goste.  Kao i uvek otkrićemo male tajne naša dva studija u nadi da ćete ih poneti sa sobom i stvoriti sopstvenu magiju!

Kroz ovu radionicu ćemo proći  tehnike kombinovanja materijala, izrade aranžmana i buketa, kako za venčanja tako i za sve druge prilike. Korišćenje ukrasnog šiblja i neobičnog bilja u dizajnu i izrade cvetnih konstrukcija po poslednjim svetskim trendovima. Promovisaćemo  intenzivnije korišćenje lokalno proizvedenog materijala i koncept održivog cvećarstva.

Na ovoj radionici planiramo da prenesemo svo znanje koje smo do sada stekli u naša dva studija za skoro deset godina iskustva, s ciljem da sa radionice odete sa novim veštinama ali i svežom inspiracijom i ohrabrenjem da slušate svoje srce i živite svoju strast!

Naravno, naši zvanični fotografi, Danilo and Sharon će fotografisati radove svakog učesnika!


 

INFO

Biljni i ostali dekorativni materijal biće obezbedjen od strane organizatora, kao i ručak i piće u pauzama.

Rad svih učesnika biće fotografisan od strane zvaničnih fotografa radionice Danilo & Sharon – daniloandsharon.com

Svakog učesnika očekuje  procvat Masterclass sertifikat kao i poklon.

Cena učešća na radionici je 700€ .

Svoje mesto obezbeđujete uplatom polovine iznosa, a ostatak plaćanja se vrši na dan radionice.

Broj mesta je ograničen.


 

Enter please a valid Contact email address