Thank you!

PROLEĆNI PROCVAT

Akacia open concept, Beograd, 15. april 2019. || 333€

Na svojoj četvrtoj MASTER CLASS radionici nastavljamo dalje sa novim trendovima u cvetnom dizajnu. Pričaćemo o novim vrstama cveća i aranžmana za 2019. godinu, o bojama, održivom cvećarstvu i nekim novim tehnikama u cvećarstvu. 

Ambijent Akacia open concept-a koristićemo kao inspiraciju za stvaranje i plasiranje novih cvetnih trendova u dekoraciji. Ovog puta, upravo zbog ambijenta,  venčanja će nam biti u prvom planu, a kao i uvek otkrićemo male tajne naša dva studija u nadi da ćete ih poneti sa sobom i stvoriti sopstvenu magiju!

Na ovoj jedinstvenoj radionici učesnici će naučiti kako da naprave nezaboravan prizor sačinjen od cvetnih aranžmana i drugih dekorativnih elemenata što mogu primeniti za stilozovana fotografisanja, dekoraciju venčanja ili bilo kog drugog događaja.

Kroz ovu radionicu ćemo proći tehnike kombinovanja materijala, , korišćenje ukrasnog šiblja i neobičnog bilja u dizajnu i izrade cvetnih konstrukcija po poslednjim svetskim trendovima. Promovisaćemo  intenzivnije korišćenje lokalno proizvedenog materijala i koncept održivog cvećarstva.

Na ovoj radionici planiramo da prenesemo svo znanje koje smo do sada stekli u naša dva studija za skoro deset godina iskustva, s ciljem da sa radionice odete sa novim veštinama ali i svežom inspiracijom i ohrabrenjem da slušate svoje srce i živite svoju strast!

Naravno, naši zvanični fotografi, Danilo and Sharon će fotografisati radove svakog učesnika!


 

INFO

Biljni i ostali dekorativni materijal biće obezbedjen od strane organizatora, kao i ručak i piće u pauzama.

Rad svih učesnika biće fotografisan od strane zvaničnih fotografa radionice Danilo & Sharon – daniloandsharon.com

Svakog učesnika očekuje sertifikat o učešću na radionici i poklon.

Cena učešća na radionici je 333€ za uplate do 15.03.19. a 433€ za kasnije prijave.

Svoje mesto obezbeđujete uplatom polovine iznosa, a ostatak plaćanja se vrši na dan radionice.

Broj mesta je ograničen.


 

Enter please a valid Contact email address